⭐️ Vijf Sterren ⭐️

Het viel me op dat ik vaak 4 sterren aan boeken geef? Soms zit er ook ééntje tussen die me extra verraste en die dan ook een mooie 5 sterren kreeg.

Ik dook nog eens in mijn boekenkast en maakte deze stapel van toppers die van mij 5 sterren kregen 🖤 Klik op de titels op mijn review te lezen.

⭐️ Een duistere schittering – Stacy Willingham

In de zomer waarin Chloe Davis haar twaalfde verjaardag viert, verdwijnen zes tienermeisjes uit het kleine stadje waar ze woont. Ouders worden bang, alle meisjes moeten binnenblijven, de dagen zijn lang en vol angst. Aan het eind van de zomer wordt Chloes vader gearresteerd en veroordeeld als seriemoordenaar, en sindsdien heeft hij de gevangenis niet meer verlaten.

Twintig jaar later werkt Chloe als psycholoog in Baton Rouge, maar soms voelt ze zich net zo verward als haar patiënten zelf. En wanneer er een vijftienjarig meisje verdwijnt, beleeft ze die angstaanjagende zomer weer opnieuw.

⭐️ Mijn allerliefste zusje – Roz Nay

Alexandra heeft het perfecte leven. Ze woont samen met haar knappe vriend in een idyllisch stadje in de Rocky Mountains en heeft haar droombaan bij de kinderbescherming. Dat verandert allemaal als haar zusje Ruth plotseling voor de deur staat en zegt dat ze in de problemen zit. Ruth is altijd al de onruststoker geweest en trok Alexandra mee in haar ellende. Alexandra belooft haar te helpen, op één voorwaarde: ze praten nooit meer over het verleden. Maar als een klein jongetje uit de buurt gevaar loopt, blijkt dat sommige geheimen altijd uitkomen, hoe hard je ook je best doet om ze weg te stoppen… Mijn allerliefste zusje is een vlijmscherpe psychologische thriller voor fans van Het meisje in de trein en laat je nadenken over de vraag: hoever ga je voor je familie?

⭐️ Luister naar mij – Tess Gerritsen

Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles onderzoeken de gruwelijke moord op Sofia Suarez, een verpleegster die enorm geliefd was bij haar buren en collega’s. De moord lijkt een zinloze daad van geweld tot Jane erachter komt dat Sofia de dagen voor haar dood meerdere telefoontjes pleegde naar wegwerptelefoons. Had ze iets te verbergen? Jane en Maura ontdekken dat de zaak veel complexer is dan ze dachten, maar verliezen ze, vanwege de nieuwe ontwikkelingen, niet het zicht op iets onheilspellends wat veel dichter bij huis gebeurt?

⭐️ De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Het is zaterdag, net na 22.00 uur. Jules Tannberg is vrijwilliger bij een telefoondienst voor vrouwen die ’s avonds bang worden op weg naar huis en die een telefoongezel willen wiens kalmerende stem hen veilig naar huis kan leiden. Er is tijdens de telefoontjes nog nooit een levensbedreigende situatie geweest. Tot vandaag, wanneer Jules met Klara belt.

De jonge vrouw is doodsbang. Ze gelooft dat ze wordt gevolgd door een man die haar eerder heeft aangevallen en die in bloed een datum op haar slaapkamermuur heeft geschilderd: de dag van Klara’s dood! En die dag breekt aan in minder dan twee uur…

⭐️ Geworteld in het kwaad – Karen Dionne

Al jarenlang leeft Rachel in een psychiatrische inrichting, als straf voor de moord op haar ouders, die ze als kind pleegde. Maar wanneer ze door een journalistiek onderzoek nieuwe details over de moorden ontdekt, keert ze terug naar de blokhut in het afgelegen moerasgebied waar ze met haar ouders en zus woonde.

Terwijl Rachel zich steeds meer herinnert over wat er echt gebeurde op de dag dat haar ouders werden vermoord, beseft ze dat de geschiedenis en de geheimen die ze met haar zus deelt, misschien wel het allergrootste gevaar vormen…

*

❔Las jij hier al een boek van? Wat is voor jou echt een boek dat 5 sterren verdient?

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 226

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven