Geworteld in het kwaad - Karen Dionne

Geworteld in het kwaad – Karen Dionne

Rachel leeft al vijftien jaar in de overtuiging dat zij als elfjarig meisje haar moeder heeft doodgeschoten, waarna haar vader zelfmoord heeft gepleegd. Om te boeten voor haar daad heeft ze zich vrijwillig laten opsluiten in een psychiatrische inrichting. Maar wanneer ze een politierapport onder ogen krijgt waaruit blijkt dat ze het niet kan hebben gedaan, vertrekt ze uit de kliniek om op zoek te gaan naar antwoorden. Rachel keert terug naar de blokhut in het afgelegen moerasgebied waar ze met haar ouders en zus woonde. Want als zij de moord niet heeft gepleegd, loopt de dader nog vrij rond. En hoe dichter Rachel bij de waarheid komt, hoe meer gevaar ze loopt zelf het zwijgen te worden opgelegd…

Info

Titel: Geworteld in het kwaad
Auteur : Karen Dionne
# pagina’s: 298
Verschijningsdatum: september 2020
Uitgeverij: De Fontein

Review

Geworteld in het kwaad is een sterke psychologische thriller met goed uitgewerkte personages en een knappe portie opbouwende spanning. Het afgelegen moerasgebied waar het verhaal zich afspeelt in combinatie met de bijzondere personages maken van dit boek een goed uitgewerkte en originele thriller.

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 230

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven