Meer over mij

Read by Liz

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik ben Nele Liz, 36 jaar en woon in BelgiĂŤ. Jaren geleden ontdekte ik mijn liefde voor boeken toen ik De Chirurg van Tess Gerritsen las. Een gruwelijke thriller die ik na al die jaren nog steeds graag herlees. Dit was ook onmiddellijk een aanleiding om het thriller-genre verder te ontdekken. En nog steeds lees ik voornamelijk boeken binnen het genre thriller en crime. Daarom dat ik ook enkel dit genre recenseer op Read by Liz.

Van 2019 tot begin 2022 was ik recensent bij Chicklit.nl. Een hele leuke uitdaging en ook kennismaking met veel nieuwe boeken. Ik vind recenseren echt heel leuk en startte daarom ook met het delen van korte recensies op Instagram. Aangezien mijn recensies vaak wat uitgebreider zijn dan wat je daar kan posten richtte ik deze blog op in combinatie met mijn Bookstagram.

Ik hoop dat jullie veel inspiratie krijgen door mijn recensies en samen met mij nog meer thriller en crime boeken gaan lezen.

Wil je mij een bericht sturen? Samenwerken? Of heb je graag dat ik een boek recenseer op deze blog? Kijk dan even op de contactpagina voor meer info.

Veel liefs,

Nele Liz

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven