Wreed spel - Angela Marsons

Wreed spel – Angela Marsons

Een verkrachter heeft zijn gevangenisstraf uitgezeten. Niet lang na zijn vrijlating wordt hij verminkt en vermoord aangetroffen. Detective Kim Stone en haar team worden direct bij de zaak betrokken en onder druk gezet de moord zo snel mogelijk op te lossen. Als er steeds meer doden worden gevonden, die weliswaar geen onderling verband lijken te hebben, maar wel allemaal op wraakzuchtige wijze zijn omgebracht, krijgt de situatie een wel erg sinistere wending.
Terwijl ze zich steeds steviger vastbijt in de zaak, begint Kim te vermoeden dat een kwaadaardige mastermind bezig is met een pervers experiment, waarbij slachtoffers van misdrijven worden aangemoedigd de rollen om te draaien. Bovendien lijkt het erop dat de dader zijn aandacht heeft verlegd naar Kim zelf, als uitverkoren toeschouwer van zijn verwrongen genialiteit, en dat hij al haar zwakke punten kent en haar volgende stap steeds lijkt te kunnen voorspellen. Kim zal heel diep moeten graven om de waarheid boven tafel te krijgen, een zoektocht die ook haar eigen kwetsbaarheid bloot dreigt te leggen.

Info

Titel: Wreed spel
Auteur : Angela Marsons
Serie: Kim Stone #2
# pagina’s: 380
Verschijningsdatum: juni 2021
Uitgeverij: Boekerij

Review

Toen ik Stille schreeuw het eerste boek uit de serie rond Kim Stone las was ik al heel enthousiast. Na het lezen van dit tweede deel Wreed spel kan ik zeggen dat deze reeks tot mijn nieuwe favorieten hoort!

In dit tweede deel met rechercheur Kim Stone in de hoofdrol krijgt haar team met enkele vreselijke zaken te maken. Een veroordeelde verkrachter wordt vermoord, slachtoffers worden mentaal omgevormd tot daders en een gruwelijke zaak rond kindermisbruik raakt alle rechercheurs diep. Wreed spel is een rollercoaster die je geen moment loslaat.

Conclusie:

Wreed spel is een sterk tweede deel in de serie rond rechercheur Kim Stone. Zowel het verhaal als de personages werden goed uitgewerkt en de korte hoofdstukken laten je door het boek vliegen. Nu is het alleen nog wachten op het verschijnen van een nieuw deel in deze thrillerserie!

Plot: 5/5
Personages: 5/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 5/5

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Eén gedachte over “Wreed spel – Angela Marsons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven