De duisternis tussen ons - Börjlind

De duisternis tussen ons – Rolf & Molly Börjlind

Tijdens een winderige week in oktober verrast de 25-jarige Emmie haar ouders in hun huis in de archipel van Stockholm. Ze wil weten wat er echt gebeurde met haar broertje Robin, die verdween toen ze nog klein waren. Hij zou zijn verdronken, maar zijn lichaam werd nooit gevonden. Ze mist hem nog steeds verschrikkelijk.
Om verder te kunnen met haar leven heeft ze duidelijkheid nodig, maar haar ouders willen haar vragen niet beantwoorden. Haar moeder reageert kil, haar ouders maken ruzie en het eens zo prachtige huis is in verval geraakt.
De dichtstbijzijnde buurman is een bejaarde kunstenaar, die in een oude vuurtoren woont. Tijdens een bezoek aan zijn studio ziet Emmie een aquarel van twee spelende kinderen. Tot haar ontsteltenis ziet ze dat het een portret is van Robin en haarzelf, uit de zomer dat haar broertje verdween…

Info

Titel: De duisternis tussen ons
Auteur : Rolf & Molly Börjlind
# pagina’s: 256
Verschijningsdatum: mei 2021
Uitgeverij: AW Bruna

Review

Na zich jaren te hebben afgesloten van haar familie duikt Emmie onverwachts op aan het vakantiehuis van haar ouders. De afstandelijke relatie met haar moeder en het wantrouwen naar haar vader toe zorgen ervoor dat het samenzijn van het gezin niet makkelijk verloopt. Emmie wil ook ten koste van alles en iedereen te weten komen wat er jaren geleden met haar verdwenen broertje gebeurde. Maar de weg naar de waarheid is verwoestend.

De duisternis tussen ons is een bijzondere thriller die geschreven werd als een roman. Rolf en Molly Börjlind combineerden een mysterie met een gezin dat bestaat uit enkele aparte personages. 

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 230

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven