Verloren meisjes - Angela Marsons

Verloren meisjes – Angela Marsons

Twee negenjarige meisjes, Charlie en Amy, verdwijnen. Hun families belanden in een nachtmerrie. Een bericht bevestigt hun ergste vermoedens: de twee zijn ontvoerd. Tussen de twee gezinnen ontspint zich een strijd op leven en dood. Welk spoor Kim Stone ook onderzoekt, de dader lijkt haar steeds een stap voor te zijn. Ze begint te vrezen dat deze intelligente en genadeloze misdadiger haar te slim af zal zijn. Zal een van de kinderen de ultieme prijs voor haar falen moeten betalen?

Info

Titel: Verloren meisjes
Auteur: Angela Marsons
Serie: Kim Stone #3
# pagina’s: 432
Verschijningsdatum: november 2021
Uitgeverij: Boekerij

Review

Het eerste deel in deze serie van Angela Marsons vond ik onmiddellijk een schot in de roos en ook deel twee was een topper! Verloren meisjes is alweer het derde boek over rechercheur Kim Stone.

Plot:

Wanneer twee jonge meisjes ontvoerd blijken worden rechercheur Kim Stone en haar team op de zaak gezet. Deze taak ligt buiten haar comfort zone maar ze zet alles op alles om beide meisjes veilig thuis te kunnen brengen. Maar is dat wel mogelijk met deze bijzondere zaak en dader?

Deze politiezaak grijpt al snel aan wanneer twee meisjes van negen jaar verdwijnen en hun families moedeloos achterblijven. Zoals steeds is Kim Stone koppig maar ook bijzonder goed in haar job. Samen met haar team word je meegesleurd in een emotionele en spannende rollercoaster met een verrassende ontknoping. De schrijfstijl van Kim Stone met haar korte to the point-hoofdstukken leest opnieuw heel vlot en aangenaam. Het plot zit goed in elkaar maar hield mijn aandacht toch iets minder vast dan in de vorige twee boeken.

Personages:

In dit derde boek uit de serie leren we Kim Stone opnieuw iets beter kennen. Ook sommige van haar collega’s komen al wat meer te weten over het verleden van de gesloten en gekwetste Kim. Het is boeiend om haar steeds beter te leren kennen en hierdoor haar aparte persoonlijkheid beter te gaan begrijpen. Ook de andere personages in Verloren meisjes worden volgens hun rol goed uitgewerkt en zorgen voor een interessant team.

Conclusie:

Verloren meisjes is opnieuw een sterke thriller over de bijzondere Kim Stone. Dit is gewoon een serie die ik thrillerlezers graag aanraad.

Plot: 4/5
Personages: 5/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

Mijn reviews over de eerste twee boeken in de serie kan je via deze links terugvinden: Stille schreeuw & Wreed spel.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 235

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven