Recensie Bitch! – Sacha Voogd

Info

Titel: Bitch!
Auteur: Sacha Voogd
# pagina’s: 100
Verschijningsdatum: december 2023
Uitgeverij: De Verhalenfabriek

Review

Bitch! is een spannend kortverhaal van De Verhalenfabriek. Karlijn werkt bij een advocatenkantoor en start daar een affaire met haar collega Thomas. Wanneer Thomas een zwaar ongeval krijgt belandt Karlijn in een onmogelijke positie. Daarnaast laat er iemand briefjes voor haar achter waarop “Bitch!” staat. Is er iemand op de hoogte van haar affaire? Deze persoon lijkt steeds gevaarlijker te worden en heeft het duidelijk op Karlijn voorzien.

Bitch! is een vlot geschreven thriller die van bij de start een mooi tempo aanhoudt. Er worden geen pagina’s verspild aan een lange kennismaking met de personages maar Sacha Voogd vliegt meteen in het verhaal. Ideaal voor zo’n kort boek dus! Ondanks het beperkte aantal pagina’s leer je de personages wel voldoende kennen en grijpt de situatie aan.

Op korte tijd ontwikkelt zich een spannend en verrassend plot waarbij je enkele aangename leesuren hebt. Een leuk spannend verhaal dus om even tussendoor te lezen.

Plot: 3/5
Personages: 3/5
Spanning: 3/5
Leesplezier: 3/5

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 230

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven