Het resort – Sarah Pearse

Het resort is het tweede deel in de serie met Elin Warner. Op een rotseiland voor de kust van Engeland is een duurzaam wellnessresort geopend. Het is bedoeld als een plek om helemaal tot rust te komen, maar het eiland heeft een duister verleden. Ooit opereerde er een seriemoordenaar en het gerucht gaat dat het eiland is vervloekt. Als het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen op de rotsen wordt rechercheur Elin Warner ingeschakeld. Er lijkt sprake van een tragisch ongeluk, alleen was de vrouw niet ingecheckt in het resort – ze had überhaupt niet op het eiland moeten zijn. Als er de volgende dag tijdens het duiken iemand omkomt weet Elin dat er opzet in het spel is. Iemand heeft het op de bezoekers voorzien, maar waarom? Elin moet de moordenaar vinden voordat de geschiedenis van het eiland zich herhaalt.

Info

Titel: Het resort
Auteur: Sarah Pearse
Serie: Elin Warner #2
# pagina’s: 401
Verschijningsdatum: november 2022
Uitgeverij: Ambo Anthos

Review

Reaper’s Rock, een rotsformatie voor de kust van Engeland, heeft een gruwelijk verleden. Om het eiland aan de rotsen een nieuwe toekomst te geven werd er een luxe resort gebouwd. Maar wanneer een jonge vrouw er dood wordt aangetroffen moet rechercheur Elin Warner op zoek naar antwoorden. Liggen deze in het lugubere verleden of is het resort niet zo veilig als het op het eerste zicht lijkt?

Het resort is het tweede deel in de serie rond Elin Warner en is perfect losstaand te lezen. Dit verhaal is spannend en goed opgebouwd. De hoofdstukken zijn kort en geven deze thriller veel vaart tijdens het lezen. Rechercheur Elin heeft de nodige problemen en haar beslissingen maken haar een boeiend hoofdpersonage. Ook de andere personages houden heel wat geheimen verborgen en maken je heel nieuwsgierig naar antwoorden.

Het plot van Het resort zit goed in elkaar en bevat best wel wat spannende hoofdstukken. Dit is een boeiende thriller die zich afspeelt op een eiland met veel mysteries in heden en verleden. De personages werden goed neergezet en het hoofdpersonage maakt nieuwsgierig naar meer boeken uit deze serie. Een sterke thriller dus!

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van VBK Uitgevers. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven