Schoon goud Karin Slaughter Lee Child

Schoon goud – Karin Slaughter & Lee Child

Jack Reacher en Will Trent. Twee keer zoveel actie. Twee keer zoveel drama. Dubbel zoveel problemen…
Will Trent is bezig met een undercoveractie bij Fort Knox. Zijn missie: het oplossen van een ruim twintig jaar oude moordzaak. De naam van zijn verdachte: Jack Reacher.
Jack Reacher is in Fort Knox op een eigen missie: hij probeert een crimineel verbond in het Amerikaanse leger te ontmantelen. Maar dan verschijnt Will Trent opeens ten tonele.
De enige optie die Jack Reacher en Will Trent hebben is samen te werken – als dat lukt… Er is echter een veel grotere samenzwering aan de gang – een situatie die noch de speciaal agent, noch de ex-militair agent had kunnen voorzien. De enige optie die Jack Reacher en Will Trent hebben is samen te werken – als dat lukt…

Info

Titel: Schoon goud
Auteur : Karin Slaughter & Lee Child
Serie: Will Trent #8,5 & Jack Reacher #23,6
# pagina’s: 128
Verschijningsdatum: 2 juli 2019
Uitgeverij: HarperCollins Holland

Review

Schoon goud is een klein boekje waarin auteurs Karin Slaughter en Lee Child de twee hoofdpersonages uit hun series hebben samengebracht. Je kan het lezen als onderdeel van één van beide series (Will Trent of Jack Reacher), maar het is geen must. Eerder een hebbedingetje voor de fans.

Plot:

Bij een kortverhaal is het altijd een risico dat het plot niet zo goed uitgewerkt kan worden door het beperkte aantal pagina’s. Spijtig genoeg is dit ook in Schoon goud het geval. Will Trent en Jack Reacher hebben elk hun eigen verhaallijn en deze wordt al snel samengevoegd. Toch gaat het verhaal een andere richting op dan je eerst zou verwachten. Wat er spijtig genoeg voor zorgt dat wat een spannend verhaal leek, niet echt werd uitgewerkt.

Personages:

Er is weinig aandacht voor de kennismaking met de personages. Daar zijn gewoon niet voldoende pagina’s voor in dit boekje. Wanneer je zowel Will Trent als Jack Reacher al kent dan is dit geen probleem. Indien niet, dan blijven de personages wat oppervlakkig en onbestemd.

Conclusie:

Schoon goud is een leuk klein boekje om te verzamelen wanneer je fan bent van Karin Slaughter en/of Lee Child. Het verhaal zelf en de personages hadden beter uitgewerkt mogen worden.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 235

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven