Schijndood – Angela Marsons

Het tot pulp geslagen gezicht van het meisje kijkt nietsziend omhoog. Aarde valt uit haar mond. Honderden vliegen verzamelen zich boven het bloederige tafereel. Werken bij Westerley vereist een sterke maag: op deze ‘body farm’ wordt menselijke ontbinding onderzocht. Maar als inspecteur Kim Stone en haar team een vers lijk aantreffen, realiseren ze zich dat er een moordenaar is die de perfecte verstopplek heeft gevonden.

Info

Titel: Schijndood
Auteur: Angela Marsons
Serie: Kim Stone #4
# pagina’s: 394
Verschijningsdatum: juni 2022
Uitgeverij: Boekerij

Review

Sinds ik het eerste deel uit de serie van Angela Marsons las ben ik fan! De eerste drie delen trokken me onmiddellijk in het verhaal en lieten mij niet meer los tot het boek alweer uit was. Hoofdpersonage Kim Stone is een boeiende durfal die zich steeds verder ontplooit in de boeiende plots.

Schijndood is het vierde deel in deze serie. Zoals bij de meeste series raad ik aan om te starten met lezen bij deel één zodat je de personages mooi ziet ontwikkelen.

In dit boek wordt Kim Stone geconfronteerd met een zwaar toegetakeld lichaam dat werd achtergelaten op een Body Farm. Zo’n Body Farm prikkelt vaak de verbeelding van thrillerfans en vormt dus een leuke insteek. Al moet ik toegeven dat dit boek me minder aansprak dan de vorige drie delen uit de serie. Het tempo lag wat lager en we kwamen niet zoveel nieuws te weten over Kim en haar team. Hopelijk wordt het vijfde boek uit de serie weer een topper! Ik kijk er alvast naar uit!

Plot: 4/5
Personages: 3/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven