Genoeg gezegd - Karen Rose

Genoeg gezegd – Karen Rose

Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Maar ook al ontkwam ze aan het misbruik en de terreur, het verleden blijft haar achtervolgen. Wanneer haar broer, FBI -agent Gideon Reynolds, nieuwe bewijslast heeft over sekteleider Ephraim Burton, reist Mercy naar Sacramento. Daar ontmoet ze Gideons beste vriend, rechercheur Rafe Sokolov, die haar gerechtigheid belooft. Maar Ephraim krijgt lucht van hun missie en nu hij weet dat Mercy zijn geheimen op het spoor is, zal hij er alles aan doen om haar terug naar de sekte te brengen, dood of levend…

Info

Titel: Genoeg gezegd
Auteur: Karen Rose
Serie: Sacramento #2
# pagina’s: 587
Verschijningsdatum: oktober 2022
Uitgeverij: De Fontein

Review

Ik ontdekte nog maar dit jaar de boeken van Karen Rose maar voegde haar al snel toe aan mijn lijstje van auteurs wiens boeken ik wil blijven lezen. Karen Rose weet steeds een origineel verhaal te bedenken. Maar haar sterkte ligt toch vooral in de uitwerking van haar personages. Steeds opnieuw heb je het gevoel bij hen aan tafel te zitten, alsof je hen ook echt leert kennen.

Genoeg gezegd gaat over Mercy Callahan die als kind opgroeide in een vreselijke sekte. Spijtig genoeg laat deze haar nog niet los. Sekteleider Ephraim achtervolgt haar en probeert alles en iedereen rondom haar kapot te maken. Maar Mercy vond ook haar broer Gideon terug en kreeg er met zijn beste vriend Rafe een bijzonder persoon bij in haar leven.

Het verhaal over Mercy en de sekte bestaat uit drie boeken waarvan Genoeg gezegd het tweede deel is. Dit wist ik niet bij aanvang van het lezen en heeft mij ook niet gestoord. Al vind ik de personages zo boeiend dat ik deel één ook zeker nog wil lezen. Deze thriller heeft het allemaal: boeiende gebeurtenissen, een intrigerend verhaal, veel hoogoplopende emoties en bijzondere personages. Toch is dit boek vrij dik voor het verhaal dat werd verteld en zijn de conversaties en omschrijvingen soms iets te uitgebreid. Maar ook na het lezen liet het verhaal van Mercy mij niet meer los. Wat heel typisch is bij de boeken van Karen Rose. Kortom een aanrader wanneer je houdt van een thriller met een sterke uitwerking van personages.

Plot: 4/5
Personages: 5/5
Spanning: 3/5
Leesplezier: 3/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van VBK Uitgevers. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 235

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven