De engel van Sevilla - Marelle Boersma

De engel van Sevilla – Marelle Boersma

Het is Sascha gelukt om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen. Ze krijgt een droombaan in een resort in de zonnige stad Sevilla. Haar baas vindt haar meer dan leuk, en dat hun liefde geheim moet blijven geeft een extra spanning aan hun relatie. Dan valt er een dode in het resort. Als blijkt dat het geen natuurlijke dood was, beseft Sascha dat er iets gruwelijk mis is.

Info

Titel: De engel van Sevilla
Auteur: Marelle Boersma
# pagina’s: 329
Verschijningsdatum: september 2022
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Review

Plot:

Verpleegkundige Sasha ging in Spanje wonen om er aan het werk te gaan in een Nederlands resort voor ouderen. De oudjes kunnen hun dagen doorbrengen in de heerlijke warmte en luxe die het Spaanse resort te bieden heeft. Stiekem heeft Sasha een relatie met Joost, haar baas. Maar wanneer er een verdacht overlijden plaatsvindt in het resort ontdekt Sasha dat ze niemand nog kan vertrouwen.

De engel van Sevilla is een Vertrek-thriller van Marelle Boersma. Denk hierbij aan een spannend verhaal in een vakantiesfeer met een vleugje romantiek. Het verhaal bouwt geleidelijk aan op waarbij je alle personages wat beter leert kennen. Sasha neemt de hoofdrol op zich, maar ook de oudjes spelen een bijzondere rol. De zonnige vakantiesfeer is ruim aanwezig in dit verhaal en De engel van Sevilla biedt dan ook enkele ontspannende leesuurtjes. Echt spannend wordt dit verhaal pas naar het einde toe en hierdoor leest het boek eerder als een mysterieuze roman. Maar de schrijfstijl van Marelle Boersma is aangenaam en het plot zit goed in elkaar.

Personages:

We leren vooral verpleegkundige Sasha beter kennen in dit boek. Hierdoor blijven de andere personages eerder wat op de achtergrond en kunnen ze later in het boek nog verrassend uit de hoek komen. Ook de verschillende ouderen uit het resort worden mooi omschreven en vormen een leuke groep personages.

Conclusie:

De engel van Sevilla is een ontspannende thriller met een leuke vakantiesfeer. Ideaal om te lezen wanneer je nog even in de sfeer van een mooie zomer wilt blijven hangen.

Plot: 3/5
Personages: 3/5
Spanning: 3/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van De Crime Compagnie. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven