Sub Rosa - Emelie Schepp

Sub Rosa – Emelie Schepp

Via YouTube wordt een filmpje verspreid van een jonge man met explosieven aan zijn lijf. De politie weet de plek te identificeren, maar de bom ontploft nog voordat ze arriveren. Het is het vierde lid van een crimineel netwerk dat in korte tijd is vermoord. Maar is het dezelfde dader? Als Jana Berzelius bij het onderzoek wordt betrokken, realiseert zij zich dat de zaak rechtstreeks met haar te maken heeft. Als officier van justitie is het haar taak om de waarheid te achterhalen. Nu krijgt ze onverwachte hulp om juist die waarheid te verbergen…

Info

Titel: Sub Rosa
Auteur: Emelie Schepp
Serie: Jana Berzelius #6
# pagina’s: 336
Verschijningsdatum: juli 2021
Uitgeverij: De Fontein

Review

Sub Rosa is het zesde deel in de reeks rond hoofdpersonage Jana Berzelius. Deze thriller is losstaand te lezen, maar draait toch vooral om Berzelius en haar mysterieuze verleden.

Conclusie:

Sub Rosa is een thriller die er vooral uitspringt door zijn sterk en origineel hoofdpersonage. Maar ook het plot en de opbouwende spanning maken van dit boek een goede thriller.

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 3/5

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven