De zusjes - Hetty Kleinloog

De zusjes – Hetty Kleinloog

De tweelingzussen Lisa en Kat Kauffmann zijn eigenaar van een bedrijfsrecherchebureau in hartje Amsterdam. Waar Lisa – opgeleid aan de politieacademie – de regels volgt, kleurt Kat – van origine journalist – nogal eens buiten de lijntjes. Hoewel hun gespannen relatie een soepele samenwerking in de weg staat, blijken ze juist door hun zussenband de meest ingewikkelde misdrijven op te kunnen lossen.

Info

Titel: De zusjes
Auteur: Hetty Kleinloog
Serie: Kauffmann & Kauffman #1
# pagina’s: 284
Verschijningsdatum: juni 2021
Uitgeverij: Marmer

Review

Op verzoek van vader Kauffmann wordt de tweeling Lisa en Kat eigenaar van het bedrijfsrecherchebureau van de familie in Amsterdam. De relatie tussen beiden is moeizaam en wordt op de proef gesteld wanneer een bijzondere zaak hun aandacht vraagt. Kunnen beide zussen het verleden achter zich laten en dit misdrijf oplossen?

Conclusie:

De zusjes is een origineel en spannend boek met twee boeiende hoofdpersonages. Zowel plot als personages zijn verrassend en zorgen voor een mooie start van de serie Kauffmann & Kauffmann.

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven