Roadtrip naar nergens - Barbara De Smedt

Roadtrip naar nergens – Barbara De Smedt

Wanneer Michelle Deckers ervan overtuigd is alles kwijt te zijn, stapt ze in haar oude Volvo en vertrekt. Bestemming: onbekend. Aan de Portugese kust ontmoet ze Isa, een Française die samen met haar dochtertje rondtrekt in een kampeerbusje. Hun prille vriendschap wordt meteen op de proef gesteld: op het strand spoelt het gruwelijk verminkte lichaam van een man aan. Wat is er met hem gebeurd? En waarom gedraagt Isa zich plots zo vreemd? Dan valt er een tweede dode, geen onbekende deze keer. Voor Michelle het beseft, begint ze aan een rit die haar leven voorgoed zal veranderen.

Info

Titel: Roadtrip naar nergens
Auteur : Barbara De Smedt
# pagina’s: 300
Verschijningsdatum: juni 2021
Uitgeverij: Hamley Books

Review

Plot:

Michelle laat haar oude leven en problemen tijdelijk achter zich en doet iets wat geheel tegen haar karakter in gaat: ze maakt een roadtrip. Ze probeert zoveel mogelijk contact met anderen te vermijden tot ze Isa en haar dochter ontmoet. Ze kan hen niet loslaten en wordt meegesleurd in de problemen van Isa. Wanneer vlak bij hen een man vermoord wordt vertelt Isa haar schokkende verhaal, maar klopt dit wel? Vol twijfels begint Michelle aan een spannende rit die steeds meer op een vlucht lijkt.

Roadtrip naar nergens is een thriller die ideaal is om te lezen in de zomervakantie. Het duurt even voor dit verhaal dan ook echt een thriller wordt. Lange tijd lijkt het eerder een reisverhaal te worden me een vleugje spanning. Maar wanneer het plot echt van start gaat krijgt Isa te maken met een moord, achtervolging, angsten en heel wat spanning.

Dit is een verhaal dat je heel snel kan uitlezen omdat het zo vlot geschreven is. Verwacht geen super ingewikkeld plot maar gewoon een goede thriller en dan zal dit boek niet teleurstellen.

Personages:

Hoofdpersonage Michelle werd goed uitgewerkt, haar twijfels en onzekerheden werden heel tastbaar gemaakt. Daarom gaat dit verhaal ook aanspreken en wil je weten hoe haar bijzondere roadtrip verder zal verlopen. Kan ze op zichzelf vertrouwen? Neemt ze wel de juiste beslissingen?

Conclusie:

Roadtrip naar nergens is een thriller die zich helemaal afspeelt in de vakantiesfeer en ook de nodige spanning biedt. Hoofdpersonage Michelle werd goed uitgewerkt waardoor je echt wilt weten hoe haar bijzondere reis zal aflopen.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven