Al jouw leugens - Rebecca Fleet

Al jouw leugens – Rebecca Fleet

Je huis is afgebrand. Je vrouw weet van niets. Je dochter weet te veel. Na de tragische dood van zijn vrouw blijft Alex alleen achter met zijn tienerdochter Jane. Ze redden het prima, maar pas als hij Natalie ontmoet, breekt de zon weer door in zijn leven. Tot hun prille geluk abrupt wordt verstoord door een vreselijke brand. Dochter Jade houdt vol dat ze een man in huis heeft gezien op de avond van de brand; Natalie ontkent dat ze bezoek heeft gehad. Een van hen moet liegen, en Alex staat voor een onmogelijke keuze: gelooft hij zijn vrouw of zijn dochter? En welke consequenties heeft dat?

Info

Titel: Al jouw leugens
Auteur : Rebecca Fleet
# pagina’s: 362
Verschijningsdatum: maart 2021
Uitgeverij: Boekerij

Review

Vorig jaar las ik De huizenruil van Rebecca Fleet en ontdekte hiermee een nieuwe auteur van psychologische thrillers. Intussen mocht ik ook dit nieuwe boek van haar lezen voor Chicklit.nl .

Al jouw leugens is een goede psychologische thriller met een mooie portie spanning en een sterke plottwist. Spijtig dat het verhaal halverwege wat afzwakt maar het einde maakt dit dan weer helemaal goed.

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven