Je bent aan de beurt - Loes Den Hollander

Je bent aan de beurt – Loes den Hollander

Het kan met elke vrouw gebeuren. Denk nooit dat het jou niet treft. Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt David niet de charmante man te zijn die ze dacht dat hij was. Sterker nog, hij doet dingen met haar die ze helemaal niet wil. Aan hem ontsnappen lijkt onmogelijk, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek…

Info

Titel: Je bent aan de beurt
Auteur: Loes den Hollander
# pagina’s: 252
Verschijningsdatum: oktober 2021
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Review

Ik kende Loes Den Hollander tot nu toe enkel van naam, maar ben blij dat ik nu ook een thriller van haar gelezen heb. Want deze smaakt zeker naar meer!

Plot:

Tessa ontmoet na het overlijden van haar man de charmante David. Ze trekken er samen op uit om te genieten van de liefde, maar dan komt Tessa in een nachtmerrie terecht. David is helemaal niet de man waarvoor ze hem hield. Niemand lijkt nog te vertrouwen en niks lijkt nog te kloppen. Je gaat al snel aan alles twijfelen in deze psychologische thriller.

Het begin van Je bent aan de beurt sleurt je al onmiddellijk in het verhaal. Het is een boek over mishandeling tegen vrouwen met een continue onderhuidse spanning. Wat Tessa en de andere vrouwen in dit boek meemaken is erg en aangrijpend, maar toch zorgt Loes den Hollander ervoor dat je vaak aan het twijfelen bent. Het is moeilijk om in te schatten wie oprecht is en wie twee gezichten heeft.

Door de wisselende perspectieven leest Je bent aan de beurt heel vlot en het verhaal zelf blijft door je hoofd spoken.

Personages:

Tessa en David nemen de grootste rol op zich in dit verhaal, al wordt het verhaal ook nog vanuit enkele andere perspectieven verteld. Elk personage leer je beter kennen door een traumatische gebeurtenis die ze meemaakten in het verleden. Dit vormt een groot onderdeel van de psychologie in dit verhaal. Al deze gebeurtenissen samen zijn soms net iets teveel, maar zeker wel realistisch. Hun verhaal doet je als lezer wel stilstaan bij welke gruwelijke situaties zich dagelijks afspelen in verschillende gezinnen.

Conclusie:

Je bent aan de beurt is een vlotte psychologische thriller over mishandeling tegen vrouwen. Het is een boeiend verhaal met een continu aanwezige spanning, dat je vaak op het verkeerde spoor zet.

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van De Crime Compagnie. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven