Meisje zonder leugens - Michael Robotham

Meisje zonder leugens – Michael Robotham

Evie Cormac is een meisje zonder familie. Ze houdt haar identiteit al jarenlang geheim – alleen daardoor is ze veilig. Maar forensisch psycholoog Cyrus Haven is vastbesloten erachter te komen wie Evie is, en hoe ze zich verborgen kon houden in het huis waar een man werd doodgemarteld.
Intussen zijn machtige mensen op zoek naar Evie, de enige getuige van hun misdaden. Evies gave om te zien wanneer iemand liegt helpt Cyrus bij het oplossen van een onmogelijke zaak, maar hoe verder hij Evies verleden weet te ontrafelen, hoe meer hij haar blootstelt aan gevaar.
Uiteindelijk zullen ze allebei moeten beslissen of het misschien beter is de monsters uit het verleden niet wakker te maken…

Info

Titel: Meisje zonder leugens
Auteur : Michael Robotham
Serie: Cyrus Haven & Evie Cormac #2
# pagina’s: 368
Verschijningsdatum: september 2020
Uitgeverij: Cargo

Review

Meisje zonder leugens is een sterke thriller met twee heel bijzondere hoofdpersonages. Het verhaal is spannend en het duo in de hoofdrol doet je verlangen naar meer. Deze serie van Michael Robotham is beslist de moeite waard om te lezen!

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Eén gedachte over “Meisje zonder leugens – Michael Robotham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven