Moord uit het verleden Agatha Christie

Moord uit het verleden – Agatha Christie

Gwenda, een jonge Australische, vindt in Engeland een gezellig oud huis. Maar het huis blijkt wel een verleden te hebben. Eerst vindt ze het leuk om samen met haar man na te speuren wat er vroeger is gebeurd, maar al gauw stuiten ze op een moord. Miss Marple raadt haar aan het verleden te laten rusten… maar het is al te laat.

Info

Titel: Moord uit het verleden
Auteur : Agatha Christie
Serie: Pastelreeks #1
# pagina’s: 223
Verschijningsdatum: 1992
Uitgeverij: Luitingh – Sijthoff 

Review

Al enkele jaren verzamel ik deze Pastelreeks van Agatha Christie. Ooit eens in een opwelling beginnen kopen op een rommelmarkt en sindsdien groeit de collectie gestaag in mijn boekenkast.

In september organiseerde Hebban.nl een Agatha Christie Challenge. Hoog tijd dus om nog eens zo’n boekje uit de kast te halen en te lezen.

De Agatha Christie boekjes lezen steeds heerlijk. Je vliegt door de pagina’s, zit in een aparte wereld en probeert een ouderwets misdaadmysterie op te lossen.

Al is Hercule Poirot mijn absolute favoriet, toch heb ik ook echt genoten van dit boekje waarin Miss Marple de hoofdrol speelt! 

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven