Koud hart Karin Slaughter

Koud hart – Karin Slaughter

Twintig jaar waren ze getrouwd, jaren waarin Pam het beste van zichzelf heeft gegeven en altijd een trouwe echtgenote is geweest voor John. Tot hij haar publiekelijk vernederde en vervolgens berooid achterliet. Maar nu zijn haar kansen gekeerd. John heeft niet lang meer te leven en vraagt haar hulp. Tijd voor Pam om een oude rekening te vereffenen…

Info

Titel: Koud hart
Auteur : Karin Slaughter
# pagina’s: 62
Verschijningsdatum: oktober 2019
Uitgeverij: HarperCollins Holland

Review

Koud hart is een heel dun boekje van Karin Slaughter dat helemaal los staat van haar thrillers met de vaste seriepersonages. Het verhaal leest heel vlot en je hebt het uit voor je het weet. Het bijzondere aan dit boekje is dat het je wel even verbijsterd achterlaat.

Toch is het verhaal best vreemd en soms wat moeilijk te vatten.

Lees Koud hart niet als kennismaking met de boeken van Karin Slaughter want dit boekje doet haar zeker tekort. Maar het is beslist een mooi verzamelitem voor fans en een bijzonder verhaaltje voor tussendoor.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven