De dwaling - CJ Tudor

De dwaling – CJ Tudor

Een gekantelde bus vol studenten. Een gestrande kabelbaan vol vreemden. Een afgelegen chalet vol onderzoekers. In een van de groepen verschuilt zich een moordenaar – maar in welke groep?
Buiten raast een sneeuwstorm en de hulpdiensten komen niet opdagen. Er is geen levende ziel te bekennen, iedereen is op de vlucht. Maar waarvoor? Niemand weet wat er aan de hand is, maar één ding weten ze zeker: overleven is moordend.

Info

Titel: De dwaling
Auteur: CJ Tudor
# pagina’s: 400
Verschijningsdatum: januari 2023
Uitgeverij: AW Bruna

Review

Dit boek is top! Ik heb ontzettend genoten van deze thriller en nog eens 5 sterren kunnen uitdelen na het lezen!

De dwaling heeft drie aparte settings die om beurt aan bod komen. Zo heb je altijd van elke setting een hoofdstuk en dan gaat het verder naar de volgende om op het einde alle info te kunnen samenvoegen. Setting 1: er is een bus met studenten gekanteld in de sneeuw. Ze zitten vast en kunnen geen hulp contacteren. Setting 2: een groep mensen wordt wakker in een cabine hangend aan een kabelbaan. Ze kennen elkaar niet en weten niet hoe ze hier terechtkwamen. Setting 3: in een chalet zitten enkele onderzoekers, afgesloten van de buitenwereld waarin een dodelijk virus rondgaat.

Tijdens het lezen beleef je deze drie verhalen apart en probeer je linken en overeenkomsten te vinden. De schrijfstijl van CJ Tudor is weer helemaal goed waardoor je door het boek vliegt. Dit verhaal laat je niet los en je blijft de drie verhalen maar verder lezen. Want ze zijn allemaal spannend en je hebt geen idee waar dit heen gaat.

Er zitten vaak spannende momenten in het verhaal waardoor alles heel boeiend blijft. Maar de ontknoping wordt zeker spannend. Het boek leest ook deels als een thriller en deels als een apocalyptisch verhaal. Ik kan de verfilming al helemaal voor me zien, want De dwaling zou beslist een spannende film of serie op tv kunnen worden.

Ik wil dit boek gewoon nog eens lezen omdat het me zo boeide en verraste!

Plot: 5/5
Personages: 5/5
Spanning: 5/5
Leesplezier: 5/5

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven