Hoog - Hanneke Meier

Hoog – Hanneke Meier

Anne en Meral bevinden zich op het kantelpunt van hun relatie. Het is erop of eronder. Als afsluiting van hun dagje in het pretpark gaan ze in de hoogste attractie, maar wegens een technische storing gaat het helemaal mis.

Info

Titel: Hoog
Auteur: Hanneke Meier
# pagina’s: 100
Verschijningsdatum: juni 2023
Uitgeverij: De Verhalenfabriek

Review

Hanneke Meier verraste zowel mij als vele andere thrillerlezers vorig jaar met haar debuutserie Lucy. Uiteraard was ik ontzettend benieuwd naar dit nieuwe kortverhaal van haar!

Anne en Meral besluiten samen een dagje naar een pretpark te gaan. Hun relatie die op het eerste zicht prima lijkt blijkt heel wat barsten te vertonen. Wanneer ze plots vast komen te zitten in één van de attracties zijn de dames op elkaar aangewezen. En dat lijkt op meer dan één punt gevaarlijk te worden.

Hoog is een boeiend en spannend kortverhaal. Het hele verhaal grijpt terug naar een gebeurtenis die zich afspeelde tussen Anne en Meral op Oudejaarsavond. Beetje bij beetje kom je meer te weten over die avond en over hun relatie . Daarnaast is er ook de steeds heersende spanning door de gevaarlijke situatie waarin het koppel zich bevindt.

Dit boek van 100 pagina’s heb je snel uit en op het einde maakt het verhaal dan ook nog even een verrassende wending. Hoog is zeker een spannend tussendoortje!

Plot: 3/5
Personages: 4/5
Spanning: 3/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van De Verhalenfabriek. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven