Zonder angst - Karen Rose

Zonder angst – Karen Rose

FBI-agent Gideon en zijn zus Mercy zijn ooit ontsnapt aan de Eden-sekte van Ephraim, die zijn volgelingen geïsoleerd houdt van de buitenwereld, voor persoonlijk en seksueel gewin. Ze hebben gezworen niet te zullen rusten voordat ze de sekte hebben ontmanteld en de volgelingen hebben bevrijd. Met gevaar voor eigen leven zetten ze alles op alles om Ephraim ten val te brengen, daarbij geholpen door Gideons collega Tom Hunter en zijn nieuwe liefde, ex-legerarts Liza.
Binnen de sekte woedt ondertussen een machtsstrijd tussen de leider en diens zoon, en de missie van Gideon en Mercy wordt met de dag grimmiger en gevaarlijker…

Info

Titel: Zonder angst
Auteur: Karen Rose
Serie: Sacramento #3
# pagina’s: 589
Verschijningsdatum: februari 2023
Uitgeverij: De Fontein

Review

Zonder angst is deel drie in de serie rond de Eden-sekte. In dit deel treedt vooral FBI-agent Tom Hunter op de voorgrond. Zowel op werkvlak als persoonlijk leer je hem in dit deel beter kennen. Samen met de vaste personages Mercy en Gideon stelt hij alles in het werk om een einde te maken aan Eden en zijn leiders.

Aangezien dit het derde deel is in een serie waarin de verhalen niet losstaand zijn zal ik niet veel verklappen over het plot. Dit derde deel is zeker een mooie aanvulling en wellicht afronding van deze serie. Zoals steeds in de boeken van Karen Rose volgen we de interessante en vaak beklijvende verhalen van enkele boeiende personages. Zij worden mooi uitgewerkt en omschreven waardoor ze levensecht aanvoelen. Het verhaal van Eden is boeiend maar ook heel aangrijpend. Door de bijzondere schrijfstijl van Karen Rose laten zowel verhaal als personages je niet snel meer los. Ook het romantische aspect is opnieuw duidelijk aanwezig in Zonder angst.

Karen Rose weet in dit derde deel over Eden opnieuw een spannend verhaal neer te zetten met boeiende personages. Daarbij spelen verdriet en liefde een grote rol. Deze serie is ideaal voor wie graag spannende boeken leest en ook houdt van een mooie portie romantiek.

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 3/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van VBK Uitgevers. Bedankt!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven