Villa Algarve - Linda Van Rijn

Villa Algarve – Linda Van Rijn

Isabelle van Duren vertrekt met haar vriendin Sanne voor een vakantie aan de Portugese Algarve. Allebei begin dertig, allebei net single na een lange relatie en allebei niet op zoek naar de liefde. De vakantie is alles wat het moet: heerlijk eten, prachtige stranden en wanneer Isabelle ook nog de knappe surfer Victor ontmoet, kan de week helemaal niet meer stuk. Een jaar later is Isabelle terug. De prachtige rotsen van de Algarve verbergen geheimen die Isabelle liever nooit had geweten…

Info

Titel: Villa Algarve
Auteur: Linda Van Rijn
# pagina’s: 288
Verschijningsdatum: mei 2023
Uitgeverij: Marmer

Review

Bij elke zomervakantie hoort een zomers boek van Linda Van Rijn. Zo denk ik er de laatste jaren toch over. Haar boeken zijn steeds thrillers die vlot lezen en die het seizoen en de omgeving waarin ze zich afspelen goed weergeven.

In Villa Algarve gaan Isabelle en Sanne samen op vakantie naar de Portugese Algarve. De twee vriendinnen zijn allebei single en vooral op zoek naar ontspanning. Wanneer Isabelle surfer Victor ontmoet lijkt hij ideaal om een losse zomerflirt mee te hebben. Een jaar later gaat Isabelle met haar nieuwe vriend terug naar de Algarve waar gebeurtenissen van haar vorige vakantie opnieuw bovenkomen.

Villa Algarve is een aangename zomerse thriller. Toch bleef dit verhaal iets langer hangen dan andere boeken die ik las van Linda Van Rijn. Het verhaal van Isabelle en Victor is verrassend en naar het einde toe vooral spannend. Wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen volgt zelfs een ware race tegen de klok.

Zowel personages als gebeurtenissen laten je na het lezen niet meteen los. Beide werden goed omschreven en verrassend uitgewerkt. Je komt ook niet onmiddellijk te weten wat er juist gebeurde tijdens de vakantie van Isabelle en Sanne. Wat zorgt voor een boeiende opbouw van het plot. Dit verhaal is zeker meer dan een zomerse misdaadroman.

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van Elke Dag Boeken. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven