Perfecte wraak - Helen Fields

Perfecte wraak – Helen Fields

Edinburgh is in de greep van de grootste dreiging tot nog toe: een ogenschijnlijk zelfstandig opererende crimineel die met ingenieuze bommen aanslagen pleegt. Op meerdere plekken in de stad vallen slachtoffers, niemand lijkt veilig. Ava Turner en Luc Callanach zijn er inmiddels aan gewend om op dagelijkse basis met de dood om te gaan. Maar dan wordt duidelijk dat elke bom bedoeld is als een valstrik voor hen en dat de aanslagpleger het dus op hen gemunt heeft. De kans dat ze zelf zullen omkomen wordt steeds groter. Het dodental loopt verder op en de methoden van de dader worden almaar gruwelijker. Het is een race tegen de klok voor Luc en Ava om te ontdekken wie hierachter zit, voordat ze zelf slachtoffer worden…

Info

Titel: Perfecte wraak
Auteur: Helen Fields
Serie: D.I. Callanach #7
# pagina’s: 404
Verschijningsdatum: februari 2023
Uitgeverij: Ambo Anthos

Review

Perfecte wraak is deel 7 in de serie rond inspecteurs Luc Callanach en Ava Turner, een populair duo waar ook ik intussen fan van ben. Samen met Nienke @wegvanboeken lazen we maandelijks één deel uit deze serie om nu aan te belanden bij het (voorlopig?) laatste deel. Deze keer moeten Luc en Ava enkele bomaanslagen onderzoeken die al snel heel persoonlijk worden. Vooral verdriet en onmacht staan centraal in deze thriller.

Deze serie van Helen Fields zijn echt boeken die je in de juiste volgorde moet lezen. Elk deel bevat een losstaand verhaal, maar de sterkte van deze boeken zijn de personages. En die leer je het beste kennen door te starten met lezen bij deel één. En dat zal je je niet beklagen! Het ene deel zit al beter in elkaar dan het andere, maar geen enkel boek stelt teleur.

Ook in dit zevende boek is er weer een spannende moordzaak en zijn er boeiende interacties tussen de personages. Het enige minpunt is de geloofwaardigheid van het verhaal. Er wordt enkele keren toch wel heel snel conclusies getrokken die de zaak veel vooruit helpen. Dus daar moet je even doorheen kunnen kijken. En dan is er ook nog het einde..dit laat je met pijn in het hart achter en verlangend naar een volgende deel!

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 235

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven