Lucy - Hanneke Meier

De serie Lucy – Hanneke Meier

Na de dood van haar man moet Lucy het alleen zien te redden met haar zoontje Alec. Ze schrijft zich in voor een nieuw spelprogramma: de winnaar ontvangt een miljoen e-credits. Dé kans voor Lucy om haar leven met Alec op de rit te krijgen. Verblind door de hoofdprijs tekent ze het contract. Al snel komt ze erachter dat het spel niet is wat het lijkt. Maar er is geen weg meer terug…

Info

Titel: Lucy 1, 2 en 3
Auteur: Hanneke Meier
Serie: Lucy
# pagina’s: +/- 100/boek
Verschijningsdatum: oktober 2022
Uitgeverij: De verhalenfabriek

Review

Voor De Verhalenfabriek mocht ik deelnemen aan de blogtour van Lucy van Hanneke Meier. Een spannende trilogie van ebooks.

Plot:

Lucy heeft het niet makkelijk sinds haar man overleden is. Ze wil het beste voor haar zoontje Alec maar heeft het financieel moeilijk. Wanneer ze de kans krijgt om deel te nemen aan een spelprogramma waarin een miljoen e-credits te winnen valt, laat Lucy zich overtuigen. Maar zodra de voorbereidingen starten weet Lucy dat dit spel echt gevaarlijk is en dat ze haar dierbaren misschien nooit terug zal zien.

Lucy van Hanneke Meier werd uitgebracht in een serie van drie delen. Maar als je ze net als ik achter elkaar uitleest dan kan je genieten van een spannende en filmische thriller. Na één deel stoppen met lezen is ook geen aanrader want de eindes per deel zijn telkens zo spannend dat je gewoon moet weten hoe het verder gaat met Lucy.

De schrijfstijl van Hanneke Meier in combinatie met de spanning van het verhaal maken van deze serie een topper! Thrillerliefhebbers, lees allemaal deze serie en laten we duimen dat Lucy ook mag verschijnen in een mooie papieren editie. En hierna uiteraard nog als een miniserie op tv, want daar leent dit verhaal zich perfect toe!

Personages:

Zoals de titel al zegt gaat dit verhaal vooral over Lucy. En wat een boeiend hoofdpersonage is zij! Een sterke vrouw en moeder, maar ook een tikkeltje naïef. Zowel hoofdpersonage als de personages met een kleinere rol worden allemaal goed beschreven en kan je tijdens het lezen voor je zien. Een mooie uitwerking die net als het plot vraagt om een verfilming.

Conclusie:

Lucy is een spannende serie met een boeiend en verrassend verhaal. Het heeft alle elementen die een thriller nodig heeft en is dan ook zonder meer een aanrader!

Plot: 5/5
Personages: 5/5
Spanning: 5/5
Leesplezier: 5/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van De Verhalenfabriek. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 235

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven