Coffee Book Challenge

Coffe Book Challenge

Ik ben al jaren Team Koffie. Een boek lezen met een lekkere koffie erbij voelt als pure ontspanning. Toen ik deze challenge voorbij zag komen dook ik dus snel in mijn boekenkast!

.

☕️ Mocha – The emotional one ☕️

Speel met vuur • Tess Gerritsen

Dit boek las ik jaren geleden maar kon me toen tot tranen toe ontroeren. En dat gebeurt me niet vaak, al zeker niet bij een thriller. Wat een bijzonder en emotioneel verhaal was dit!

☕️ Espresso – The difficult one to get through ☕️

Gevallen engelen • Gunnar Staalesen

Ik las dit boek vorig jaar en herinner het me vooral door de hele lange aanloop die nodig was tot het verhaal echt begon. De uitgebreide omschrijvingen van omgeving en personages waren goed, maar je moet er toch ook even doorheen geraken. 

☕️ Latte – The sweet one ☕️

Genoeg gezegd • Karen Rose

Veel zoete thrillers staan er niet in mijn kast. Maar Karen Rose is natuurlijk de koningin van de “romantic suspense”. Een spannend verhaal met ook heel veel liefde en romantiek.

☕️ Cappuccino – The one everyone has read but you haven’t yet ☕️

Mea Culpa • Clare Mackintosh

Al jaren staat dit boek in mijn kast. Toen ik het kocht had ik het gevoel dat iedereen deze al gelezen had. En toch heb ik dat om onbekende redenen nog steeds niet gedaan.

☕️ Macchiato – The best of the year so far ☕️

Meisje zonder leugens • Michael Robotham

Ik herlas deze begin dit jaar en vond het verhaal opnieuw ontzettend goed. Wat een sterk verhaal, krachtige personages en ontzettend goed verteld!

Geen koffie meer voor mij vanavond 😅

❔Doe jij ook mee met de #coffeebookchallenge ? Heb jij een favoriete koffie of thee?

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven