Nooit meer alleen Angelique Haak

Nooit meer alleen – Angelique Haak

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? NMA. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven.

Info

Titel: Nooit meer alleen
Auteur : Angelique Haak
# pagina’s: 350
Verschijningsdatum: september 2020
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Review

Soms lees je een boek waarvan je tijdens het lezen denkt dat dit echt super is. Dan sla je dit boek dicht en blijf je nog even verbaasd en onder de indruk voor je staren. Zo was het ook bij Nooit meer alleen. Wat een topper is dit boek!

Plot:

De hoofdstukken zijn geschreven vanuit twee verschillende tijdslijnen met dezelfde personages. Het ene deel speelt zich af in 1994-1995 wanneer Emma en haar vriendengroep in het laatste jaar van de middelbare school zitten. Het andere deel is in 2019 waarin Emma ontdekt dat haar vroegere vriendin Sara overleden is. Rond haar dood zit een bepaald mysterie en het lijkt wel alsof de geheimen van hun vriendengroepje na al die jaren terug bovenkomen.

Door de korte hoofdstukken en vlotte schrijfstijl zit er een mooie vaart in dit verhaal. Er wordt niet te lang geaarzeld om antwoorden te geven, de lezer hoeft niet op zijn honger te blijven zitten. De spanning en het mysterie worden naar het einde toe steeds meer opgebouwd. Tot er dan die onverwachte ontknoping is en dat schitterende einde. Echt een ontzettend goed plot voor een thriller!

Personages:

De personages zijn mooi uitgewerkt naar hun rol in het verhaal. We leren vooral Emma kennen, maar ook haar vroegere vrienden en haar moeder. Angelique Haak slaagt erin om de personages bijna tastbaar te maken. Wanneer er bepaalde dingen gebeuren in het verhaal breekt je hart samen met de personages. Het is echt bijzonder dat je dit gevoel zo snel kan krijgen bij een thriller.

Conclusie:

Nooit meer alleen is echt een top thriller! Aangenaam om te lezen, een mooi uitgewerkt plot en spanning die goed opgebouwd wordt. De uitwerking van de personages is heel knap gedaan, waardoor alle gebeurtenissen ook echt aangrijpen. Zeker een aanrader!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Eén gedachte over “Nooit meer alleen – Angelique Haak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven