Koud zonder jou Igor Znidarsic

Koud zonder jou – Igor Znidarsic

Terwijl Bianca in haar privéleven worstelt met spanningen in haar gezin, worden er binnen een paar weken in de Achterhoek twee vrouwen vermoord. Het ene slachtoffer is omgebracht met messteken, de ander door verdrinking. Ondanks intensief speurwerk van recherche-duo Bianca van Dijk en Joris Vischjager blijft de toedracht een mysterie. Wanneer in dezelfde regio een derde lijk in een greppel wordt gevonden, vermoeden rechercheurs Bianca en Joris dat het hier om één dader gaat. De drie slachtoffers waren stevige vrouwen met lang blond haar en begin veertig. Bianca en Joris zijn vastbesloten de dader te vinden, maar voor het achterhalen van de waarheid wordt een forse prijs betaald…

Info

Titel: Koud zonder jou
Auteur : Igor Znidarsic
# pagina’s: 317
Verschijningsdatum: april 2020
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.

Review

In Koud zonder jou word je ondergedompeld in het leven en de werkwijze van een originele seriemoordenaar. Het verhaal leest heel vlot door de aangename schrijfstijl en korte hoofdstukken. Had de auteur het plot en de personages nog wat meer uitgewerkt, dan zou dit boek zelfs nog meer zijn dan een goede thriller.

Ik mocht dit boek lezen voor Chicklit.nl . Mijn volledige recensie is enkel te lezen op hun website en die vind je hier.

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven