Achter gesloten deuren – B.A. Paris

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

Info

Titel: Achter gesloten deuren
Auteur : B.A. Paris
# pagina’s: 272
Verschijningsdatum: 11 oktober 2016
Uitgeverij: Ambo Anthos

Review

B.A. Paris is bekend om haar psychologische thrillers. Ik las eerder al Breng me terug en Gebroken van haar. Achter gesloten deuren stond al even op mijn verlanglijstje, en wat ben ik blij dat ik deze eindelijk gelezen heb.

Plot:

B.A. Paris wisselt in Achter gesloten deuren begin en heden af om je geleidelijk aan meer info te geven over het leven van Grace en Jack. Na het lezen van de korte inhoud heb je wel al een vermoeden waar dit verhaal naartoe zal gaan. Maar toch is het echte verhaal verrassend en best schokkend.

Eén ding is zeker: dit boek leg je niet zomaar weg. Je moet gewoon weten hoe het verder gaat met Grace en wat er in het verleden juist gebeurde.

B.A. Paris is gewoon heel erg goed in het schrijven van psychologische thrillers die je niet loslaten. Maar voor een ervaren lezer van dit genre is het verhaal misschien soms wat voorspelbaar.

Personages:

Hoofdpersonages Jack en Grace staan centraal en deze worden ook het meeste uitgewerkt. Je gaat echt meeleven met hen, en voelt zowel haat als medelijden. Deze personages laten je niet meer los. En dat is ook exact wat je nodig hebt bij het lezen van dit boek.

Aan de andere personages in Achter gesloten deuren wordt niet veel aandacht besteed, maar deze komen dan ook minder aan bod. Doordat je hen niet goed leert kennen slaagt B.A. Paris er wel in om je af en toe op een verkeerd spoor te zetten.

Conclusie:

B.A. Paris heeft met Achter gesloten deuren een knappe psychologische thriller geschreven. Je gaat al snel meeleven met de hoofdpersonages en wilt echt weten hoe het verhaal verder gaat. Het is net geen top thriller, maar zeker wel een sterk boek.


36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 235

3 gedachten over “Achter gesloten deuren – B.A. Paris

  1. Wat een mooie site! Ik vond Achter gesloten deuren erg heftig, maar zo enorm goed! De andere boeken van B.A. Paris vond ik een stuk minder helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven