Tot de dood ons scheidt - Malin Stehn

Recensie Tot de dood ons scheidt – Malin Stehn

Emily gaat trouwen en alles rond haar uitbundige kasteelbruiloft is tot in de puntjes geregeld. Er zijn slechts drie details waar Emily geen invloed op heeft: het weer, haar moeder Annika en haar oudere broer Erik. Het weer pakt fantastisch uit, maar tijdens het extravagante huwelijksfeest lopen de spanningen onder de gasten op. Wanneer in de donkere kasteeltuin een gruwelijke ontdekking wordt gedaan, komt heel wat verborgen was aan het licht.

Info

Titel: Tot de dood ons scheidt
Auteur: Malin Stehn
# pagina’s: 381
Verschijningsdatum: oktober 2023
Uitgeverij: Cargo

Review

Wanneer Emily gaat trouwen wordt het een echte droombruiloft in een kasteel. Alles ziet er perfect uit, al heeft ze wel wat schrik voor de komst van haar moeder en broer. Acht jaar geleden zorgde een vreselijke gebeurtenis ervoor dat het gehele gezin ontwricht werd. Op de bruiloft blijkt dat de gebeurtenissen van toen zeker nog niet vergeten zijn.

Tot de dood ons scheidt is een psychologische thriller van de Zweedse auteur Malin Stehn. Vanaf het eerste hoofdstuk weet dit verhaal je aandacht vast te houden. Hoe zou de bruiloft verlopen en vooral wat loopt er mis? En wat gebeurde er 8 jaar geleden?

Het boek is opgesplitst in delen over het heden en over het verleden. Per hoofdstuk komt er ook een ander personage aan bod waardoor je in alle belangrijke personages inzicht krijgt en ook weet hoe ze over elkaar denken. Malin Stehn heeft een aangename schrijfstijl en kan met de korte hoofdstukken de aandacht goed vasthouden.

Er zijn verschillende onthullingen in het verhaal waarvan je sommige op voorhand al wat kan raden. Maar hoe alles juist in elkaar zit is zeker verrassend. Ook hoe iedereen vanuit zijn eigen ervaringen naar de gebeurtenissen kijkt is heel interessant.

Tot de dood ons scheidt is een boeiende psychologische thriller van een auteur waar ik graag meer wil van lezen.

Plot: 4/5
Personages: 4/5
Spanning: 4/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van Standaard Uitgeverij. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven