📚 Nieuwe boeken 📚 

De voorbije weken kocht ik enkele nieuwe boeken en kreeg ik ook enkele leuke boeken toegestuurd. 
Dit zijn mijn laatste aanwinsten die klaarliggen om snel gelezen te worden!

.

🖤 Gebroken stemmen • Lotte Leenaerts
Wanneer een jonge vrouw brutaal vermoord wordt teruggevonden, raakt voormalig gerechtspsychologe Jade Van Hoof tegen haar wil betrokken bij het onderzoek. Ondanks haar woelige verleden met commissaris David Speltinckx kan ze niet anders dan de speurders bijstaan, zeker wanneer een tweede lichaam opduikt. Opnieuw van een roodharige vrouw met krullen, die op dezelfde manier om het leven werd gebracht als het eerste slachtoffer.
Terwijl de media op de zaak springen, werken Jade en David tegen de klok om een einde te maken aan deze gruwelijke moorden. Kunnen ze de seriemoordenaar stoppen voor hij een nieuw slachtoffer maakt? En brengt deze zaak hen weer dichter bij elkaar?

🖤 Rode mist • A.J. Ryan
Een man wordt wakker op een boot die langzaam op zee vaart. Hij kan zich niet herinneren wie hij is of hoe hij er terechtgekomen is. En hij is niet alleen – er zijn zes anderen. Niemand kan zijn eigen naam herinneren en ze hebben allemaal een litteken van een recente operatie.
Wanneer er een bericht verschijnt op de boordcomputer – ‘reis naar Punt A voortgezet’ – besluit de groep samen te werken om te overleven. Maar terwijl de boot door het mistige water vaart, wordt de groep geteisterd door vragen en wantrouwen. Wie trekt er aan de touwtjes, waarom hebben ze geen herinneringen, en waar komt het gekrijs voorbij de mist vandaan?

🖤 Ren, Jack, ren • Ruth Ware
Jack en haar man zijn de beste inbraakspecialisten in het vak. Veel bedrijven huren hen in om hun beveiligingssystemen te testen, door middel van een inbraak. Hun laatste klus had een routineopdracht moeten zijn, maar dan gaat alles verkeerd. Als Jack thuiskomt is Gabe dood, en om alles nog erger te maken wijst de politie Jack aan als hoofdverdachte.
Jack slaat op de vlucht, maar merkt al snel dat ze geen kant op kan. Ze is vastberaden de echte moordenaar te vinden, maar tijdens haar zoektocht kan ze steeds minder mensen vertrouwen…

🖤 Alleen • Barbara De Smedt
Julie Meskens gaat gebukt onder de plotse dood van haar moeder. Ze stort zich op haar studie Diergeneeskunde en heeft ondertussen de ene onenightstand na de andere.
Wanneer ze ongepland zwanger blijkt te zijn, zet dit een reeks vreemde gebeurtenissen in gang.
En dan verdwijnt ze op een hete zomerdag uit haar appartement. De politie staat voor een raadsel. Wie kan hier achter zitten? Heeft de vader van de baby Julie vermoord? Is ze weggelopen? Werd ze ontvoerd?
Alleen Julie weet wat er aan de hand is. Ze beseft dat ze zal sterven zodra haar baby wordt geboren. Toch vecht ze niet alleen voor haar eigen leven, maar vooral voor dat van haar ongeboren kind.
De klokt tikt. De kans om te ontsnappen slinkt, terwijl de bevalling onherroepelijk dichterbij komt.

🖤 De engelenmoord • Bjorn Van Den Eynde
De achttienjarige Julie Dumoulin wordt de keel afgesneden met een stuk vinylplaat van Angèle. Niet veel later wordt ook haar vriend dood teruggevonden, zijn handen afgezaagd en zijn mond volgepropt met rubber. De gruwel doet meteen denken aan een reeks onopgeloste moorden in België aan het einde van de jaren negentig, toen soortgelijke feiten het hele land teisterden.
De seriemoordenaar van toen is terug. Dat beseft ook de jonge en onervaren rechercheur Marjolein De Vriese. Het was de laatste zaak waar haar vader aan werkte voor hij werd vermoord. Marjolein is vastbesloten zijn werk af te maken.
Samen met de uitgebluste rechercheur Nathan Durnez gaat ze aan de slag bij de federale politie in Brussel. Al snel worden de twee in een wreed spel van Ikraadsels en codetaal het hele land rondgestuurd, terwijl er ondertussen maar slachtoffers blijven vallen. Wat wil de dader hun vertellen? En wat hebben de zaken uit het verleden, die ook Marjoleins traumatische jeugd tekenden, hiermee te maken? De waarheid ligt verborgen, diep in het hart van ons land.

🖤 Hoor de stilte spreken • P.M. Pauwels
Lucas Vermeer is het blonde, sexy sportanker van de nationale omroep, getrouwd met een bloedmooie vrouw, vader van drie kleine kinderen, vaak weg van huis, en net veertig geworden. Zijn wereld komt weldra volledig op zijn kop te staan.
Ana Vargas, een veertiger en huisvrouw, is getrouwd met de narcistische Nick. Ze is eenzaam en ongelukkig in haar huwelijk. Haar jeugd is vervlogen, aan kinderen is ze nooit toegekomen. Op een morgen krijgt Ana onverwacht een flirterig berichtje van Lucas. De romantiek laait al snel op.
Terwijl de sociale media vol staan met de moordplannen van de Poppenspeler, beleeft Ana haar eigen stomende avonturen. Kiest ze uiteindelijk voor Lucas of voor haar man? Of zit er meer achter?
Langzaamaan komt de waarheid aan het licht…

*

❔Las jij hier al een boek van? Of ben je dat van plan?

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven