⭐️ Last Current Next ⭐️

Lees even mee met de drie boeken die nu door mijn hoofd spelen met deze Last Current Next.

***

🖤 Laatste boek dat ik las: Hoog – Hanneke Meier

Anne en Meral bevinden zich op het kantelpunt van hun relatie. Als afsluiting van hun dagje in het pretpark gaan ze in de hoogste attractie, maar wegens een technische storing gaat het helemaal mis.

Herinneringen aan het feest op oudejaarsavond in de Euromast worden ongewild opgehaald en Anne twijfelt of Meral haar de waarheid wel heeft verteld. De lucht wordt donker en er nadert een storm die niemand aan zag komen, maar de storm in de gondel op zeventig meter hoogte is heviger dan iemand ooit zou kunnen vermoeden…

🖤 Nu aan het lezen: Villa Algarve – Linda Van Rijn

Isabelle van Duren vertrekt met haar vriendin Sanne voor een vakantie aan de Portugese Algarve. Allebei begin dertig, allebei net single na een lange relatie en allebei niet op zoek naar de liefde. De vakantie is alles wat het moet en wanneer Isabelle ook nog de knappe surfer Victor ontmoet, kan de week helemaal niet meer stuk. 

Een jaar later is Isabelle terug in de Algarve. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en samen bezoeken ze zijn familie in hun vakantievilla vlak bij het schilderachtige Portimão. Maar wat een gezellige vakantie zou moeten worden, verandert in een nachtmerrie. De prachtige rotsen van de Algarve verbergen geheimen die Isabelle liever nooit had geweten…

🖤 Mijn volgende boek: De villa – Ruth Kelly

De villa van Ruth Kelly. Het lijkt de ultieme reality-tv-show te worden: tien deelnemers, een luxe villa op een prachtig privé-eiland. Elke seconde live gestreamd naar een wereldwijd publiek dat ongekende controle heeft over degenen die strijden om de geldprijs.

Iedere deelnemer heeft geheimen die hij graag verborgen wil houden, en de druk in

het paradijs bereikt al snel het kookpunt. Hoever gaan de deelnemers om stemmen

van het publiek veilig te stellen? En zou iemand echt doden om te winnen?

*

❔Welk boek lees jij nu?

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 235

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven