🖤 To Be Read 🖤

Er verschenen de afgelopen maanden weer heel wat spannende thrillers. Deze mooie stapel staat klaar om gelezen te worden en een mooi plaatsje te krijgen in mijn boekenkast 🖤

Nieuwe Thrillers 2023:

⭐️ Het Chalet – Sarah Goodwin

Mila en haar echtgenoot zijn op weg naar de bruiloft van haar zus, die plaatsvindt in een luxueus skioord. Voor het eerst in tijden heeft ze het gevoel dat ze haar leven weer op de rails heeft – het contact met haar zus is weer goed en ze is gelukkig met Ethan.
Dan valt de auto stil, midden op de weg, hoog in de bergen – de motor wil ook niet meer starten. Mila en Ethan zijn gestrand. Omdat ze geen bereik hebben stappen ze uit de auto en lopen terug naar een afslag die naar enkele blokhutten leidt. De houten huisjes zijn vervallen en Mila krijgt het gevoel dat ze er niet langer dan nodig moeten blijven.
Wanneer Ethan de volgende ochtend verdwenen is, blijkt haar akelige voorgevoel te kloppen. Nu is ze helemaal alleen, of lijkt dat maar zo?

⭐️ Tijgerlelie – Marion Pauw

Student Neva is door haar oom gevraagd om tijdens de wintermaanden op zijn hotel in de Pyreneeën te passen. Ondanks de hevige sneeuwval besluit ze er samen met zes studievrienden naartoe te reizen. Vlak voor vertrek sluit de verleidelijke Charlotte, een oud-klasgenoot van een van Neva’s vrienden, zich bij hen aan. Zij heeft nogal andere ideeën over hoe ze de tijd in het hotel gaan doorbrengen. Neva komt daardoor steeds meer buiten de groep te staan en na een uit de hand gelopen avond besluit zij te vertrekken. Eenmaal terug in de bewoonde wereld hoort ze dat er een dodelijk ongeval in het hotel heeft plaatsgevonden. Wanneer Neva jaren later weer wordt geconfronteerd met pestgedrag – haar vijftienjarige dochter heeft een groeiafwijking en wordt buitengesloten – is dat een trigger die oude wonden openrijt. Ze besluit haar studievrienden op te zoeken om te achterhalen wat er destijds in het hotel is gebeurd. Ze blijken allemaal een eigen verhaal te hebben gecreëerd om verder te kunnen met hun leven. Voor Neva is het genoeg geweest. Ze zint op wraak.

⭐️ De Villa – Ruth Kelly

De villa van Ruth Kelly. Het lijkt de ultieme reality-tv-show te worden: tien deelnemers, een luxe villa op een prachtig privé-eiland. Elke seconde live gestreamd naar een wereldwijd publiek dat ongekende controle heeft over degenen die strijden om de geldprijs.
Iedere deelnemer heeft geheimen die hij graag verborgen wil houden, en de druk in het paradijs bereikt al snel het kookpunt. Hoever gaan de deelnemers om stemmen van het publiek veilig te stellen? En zou iemand echt doden om te winnen?

⭐️ De Schaduwman – Helen Fields

Elspeth en Meggy zitten opgesloten in een flat. Ze weten niet waar ze zijn en ze weten niet waarom ze daar worden vastgehouden. Het enige wat ze weten is dat een man ze heeft ontvoerd, en hij laat ze niet gaan.
Ze zinnen op ontsnapping uit deze nachtmerrie, voordat de schaduwman meer slachtoffers maakt. Maar ze moeten voorzichtig zijn, want hij houdt alles in de gaten…

⭐️ Villa Algarve – Linda Van Rijn

Isabelle van Duren vertrekt met haar vriendin Sanne voor een vakantie aan de Portugese Algarve. Allebei begin dertig, allebei net single na een lange relatie en allebei niet op zoek naar de liefde. De vakantie is alles wat het moet heerlijk eten, prachtige stranden en wanneer Isabelle ook nog de knappe surfer Victor ontmoet, kan de week helemaal niet meer stuk. Hoewel dit geen langdurige relatie gaat worden – of misschien wel juist daarom – geniet ze met volle teugen van het gezelschap van hij leert haar surfen op de golven en samen kanoën ze langs de prachtige kust. Een jaar later is Isabelle terug in de Algarve. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en samen bezoeken ze zijn familie in hun vakantievilla vlak bij het schilderachtige Portimão. Maar wat een gezellige vakantie zou moeten worden, verandert in een nachtmerrie. De prachtige rotsen van de Algarve verbergen geheimen die Isabelle liever nooit had geweten…

Ook het ebook ⭐️ Hoog van Hanneke Meier staat al klaar op mijn ereader!

Anne en Meral bevinden zich op het kantelpunt van hun relatie. Het is erop of eronder. Als afsluiting van hun dagje in het pretpark gaan ze in de hoogste attractie, maar wegens een technische storing gaat het helemaal mis. Herinneringen aan het feest op oudejaarsavond in de Euromast worden ongewild opgehaald en Anne twijfelt of Meral haar de waarheid wel heeft verteld. De lucht wordt donker en er nadert een storm die niemand aan zag komen, maar de storm in de gondel op zeventig meter hoogte is heviger dan iemand ooit zou kunnen vermoeden…

Momenteel lees ik nog even verder in Vamps van Nicole Arend. Daarna start ik in De Schaduwman.

*

❔Welk boek van deze stapel zou jij graag lezen?

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 226

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven