Review Readsy Leesring

Weet je wat dit is? Kennen jullie dit leuke krabbetje al? Het is één van de leesringen van Readsy: een handig gadget voor lezers.

Ik zag de leesringen van Readsy al regelmatig voorbijkomen op Instagram en was heel benieuwd. Vooral de ontwerpen spreken onmiddellijk aan want er is voor ieder wat wils: vele figuurtjes én in verschillende kleuren. Kiezen welke ring mijn voorkeur had was dan ook een moeilijke opgave!

Readsy Leesring

De leesring gebruiken is heel eenvoudig. Je zet hem op de pagina’s van een opengeslagen boek en steekt je duim erdoor. Handig om de pagina’s mooi open te houden en je hebt maar één hand nodig om verder te lezen. Dit krabbetje heeft een speciale vorm waardoor hij mooi past op de opengeslagen pagina’s en ook mooi blijft zitten.

Wel even voorzichtig zijn bij het lezen van een paperback. De ring duwt namelijk de pagina’s wat verder uit elkaar waardoor de rug van jouw boek licht kan kraken. Maar hiervoor bestaan handige trucjes om de rug van een paperback even los te maken voor het lezen. Daarna heb je hier geen last meer van.

De leesring van Readsy is leuk, mooi en handig. Meer info hierover vind je op Readsy.be en bestellen kan via de webshop of bij Bol. Bovendien krijg je jouw ring toegestuurd in een mooi pakketje..altijd leuk!

Ik kreeg deze leesring van Readsy in ruil voor een eerlijke review. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 231

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven